BYE!

Sara kommer och hämtar upp mig om en timme och innan dess ska jag hinna bädda kidsens sängar, åka till stan å  lämna tillbaks en bok och säga hej då till la familja. Jag hoppas jag fått med mig allt viktigt nu!
Klockan 4  landar Linn och Linus på Newark airport så jag möter upp dom runt 6 inne i city. Sedan ska vi bo på manhattan i fyra dar innan vi flyger till San francisco den 1 juli och påbörjar roadtripen neråt mot San Diego.

Uppdaterar om vad som händer på vägen om jag hittar en dator någonstans på vägen. Vi får hoppas att det blir innan jag är hemma igen runt den 26 juli!

Hoppas ni får en lika solig juli månad som jag tänkte ha, tjing!


Välkomnar 7 veckors semester!

Sagt och gjort så gick jag upp innan barnen vaknat och lekte bullmamma och gjorde scones till familjen. Hos kidsen vart dom minst sagt en hit så mer sconesbak kommer det bli i framtiden. Annars har dagen varit ganska stressig med att packa allt det sista för både mig och barnen och tvätta klart all tvätt, puh! Som avslutning för barnen åkte hela familjen till en mysig restaurang här i Armonk. Den här familjen är verkligen knäpp. Barnen var på bästa möjliga humör och vi lekte charader och hade skrattävling under hela middagen. Rejält humörsuppsving nu innan camp, dom verkligen älskar att åka dit.
Efter middagen åkte jag till White Plains och mötte upp tjejerna för att se filmen "My sister´s keeper". Jag har nog aldrig varit med om en publik som gråtit så mycket och alla såg ut som vrak när dom tände lamporna efter filmen, även jag. Misstänkte redan innan att det skulle bli ett gråtkalas eftersom syrran som läst boken berättat handlingen för mig. Jag ska nog lägga vantarna på ett exemplar jag med.



Jag är så glad över att jag är frisk,
man borde tänka på det oftare. (peppar peppar..)

Sista jobbdagen, tjoooo!

Dagen började med att knåpa ihop ett CV, dags att söka jobb nu så man har något att komma tillbaka till. Vart nöjd med det hela och gjorde dom lite mer "personliga" till platserna jag sökte. Skickade hem dem till mamma som ska lägga till mitt gymnasiumbetyg och skicka iväg. Hoppas någon hör av sig!
Lite ärenden hanns med innan barnen kom hem efter sista skoldagen. Ena tjejen åkte iväg på kalas så jag har haft twinsen för mig själv under nästan hela dagen. Dom är så himla söta just nu när dom vet att vi inte kommer ses på 7 veckor och efter det syns vi inte så mycket mer heller. Vi har sparkat boll, badat i poolen och gjort reklamer med allt från papperskorgar till ipods ute i solskenet. Jag har lärt stora tjejen att dämpa bollen med rumpan som Tommy lärde oss en gång i tiden, någo hon kan skryta med på campet. Sedan åkte vi iväg till Ben & Jerryhuset i Mt. Kisco och åt torsdagsglassen, MUMS!

Nu är jag nyss hemkommen från ett starbucks jag aldrig varit på. Jag, Trine, Sara och en amerikansk kille vi träffat på en fest förut satt i deras lilla "trädgård" och njöt av sommarvärmen. Fram tills dess att vattenspridarna åkte på bakom ryggen och vi fick oss en rejäl dusch!

Imorrn är kidsen lediga och jag ska upp och baka scones som vi ska ha på dagen då jag tänkte ta med dom till en fin liten sjö här i närheten och ha lunchpick-nick!

På alla nyheter och radiokanaler pratas det om Michael Jacksons bortgång, tragiskt måste jag säga. Många fina låtar har han lämnat efter sig!


Finfina Trine och Sara

PLANERINGDAG

Herregud vilken planeringsdag det vart. Tajmade precis in ett mail hem till vännerna angående resan och får snabbt tillbaka att Linn och Linus precis mötts upp i Linus nya lya (ska bli så kul å se hur han bor nu!) för att planera. Vad passar bättre då än en lång skypedejt och en massa caliplanering tillsammans alla tre?
Nu har vi lagt upp "hela" rutten på vilka städer och ställen vi vill besöka. Efter San Francisco blir det mest häng i kaliforniens sydligare delar. Kryssa mellan kända stränder som venice beach, newport beach, long beach, laguna beach och hinna springa runt och turista i Santa Barbara och Monica, L.A. (och allt vad det innebär, hollywood, beverly hills..mm...) och efter 2,5 vecka befinna oss nere i San Diego. Förhoppningsvis blir det en tripp till Mexico också om tid och visum tillåter (jag vill ju gärna bli insläppt i landet igen).

Sedan bokade jag precis flyget till Miami där jag möter upp Flippsen för att spendera en vecka där med henne. Mellanlandningen där kommer att äga rum i "the kings" stad Memphis, Tennessee. Får mig att tänka på Cheers gamla dänga "Walking in memphis". Dock så hinner jag nog inte se mer än flygplatsbyggnaden och landningsbanorna utanför.

Måste sluta nu innan jag blir avundsjuk på mig själv. Förlåt. Men livet leker inte riktigt än. Framför mig väntar en vecka med tre halvdagar och en ledig dag för barnen vilket innebär ungefär dubbelt så mycket jobb än vanligt. Men på lördag sitter dom små liven på bussen norrut till deras camp och jag sätter mig på tåget in till city nästan lika snabbt för att möta upp mina backpackervänner!


Det är inte så synd om mig just nu.

MIDSOMMAR I BILDER

 
Kransen satt på plats


Stången var också på plats i Battery park


Midsommarfina tjejer


Jag, syrran och en massa andra groddansande svenskar


Vi vart promoters för den svenska efterfesten...


...där vi bytte ur våra midsommarkransar mot snygga Björn Borgpannband


I VIPrummet hamnade vi brevid Mr. coolkillen


Taggade flicks!!



MIDSOMMAR

Midsommar var nästan en av dom bästa och mest svenska jag haft, trots att frihetsgudinnan på andra sidan vattnet påminde oss hela tiden om att vi var i NYC. Min värdmamma dök äntligen upp och jag åkte in och mötte upp resten av gänget i Battery park. Man kunde köpa, lax, köttbullar, våfflor, cider, svenskt godis och mer för att få sin New York midsommar så svensk som möjligt. En kör underhöll och folk hade picknick på gräsmattan innan vi började hoppa grodorna runt midsommarstången.Mellan danserna och minglet fick vi springa runt och promota och dela ut flygblad om kvällens svenska efterfest.

När kalasen var slut i soliga battery park åkte vi till union square ballroom och fixade det som behövde fixas inför kvällens fest. På platsbjöds det på björn Borg saker, svenskt snus, kopparbergs cider och svenska drinkar till allas lycka. Hela kvällen dansades det till "sommartider hej hej" och andra svenska godingar och vi tjejer vart alldeles saliga. Så många snygga människor på ett och samma ställe är det inte ofta man ser här! Sedan hoppade Adam Tensta upp på scenen och vi fick digga mr. cool live. Eftersom vi "jobbade" där fick vi också tillgång till VIP rummet där vi surplade drinkar vid bordet brevid en divig Adam Tensta. På festen träffade jag en Anna som jag var på au pairskolan med för 9 månader sedan som va på besök i New York innan hon skulle åka hem dagen efter. Av oss 23 svenska tjejer som var på skolan tillsammans kan jag nästan räkna dom som är kvar på en hand. Trist att folk inte trivs eller hamnar i fel familj!

Jag tog mitt sista tåg hem för att vakna 8 dagen efter och sätta mig vid poolen och agera lifeguard på minsta tjejens poolparty. En massa barn trotsade dagens regna och badade hela förmiddagen. Vid tretiden åkte jag in till city och mötte upp resten av tjejerna. Vi tog oss upp till Trines kompisar i Harlem och kollade på Morgan Pålsson filmen innan vi begav oss neråt mot Maries hus på Staten Island. Det var kul och se hennes söta lilla hus och jättetrötta och stora hund, motsatsen till vår lilla Paris. Marie sprang runt och fixade och lagade mat, en ganska ovanlig syn då det är jag som brukar hamna i köket hemma i Svedala. Här är det hon som lagar mer mat än mig!

Nu lagas det brunch i köket till oss och studenterna en trappa ner. Sen ska jag, Marie och Trine bege oss mot manhattan och kolla på filmen "hangover" som har fått många rosor i tidningarna.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills Linus och Linn landar på Newark airport och vi ska spendera några dagar här i NYC innan vårt kalifornienäventyr börjar!

MIDSOMMAR!



Klar att sticka men väntar på att min värdmamma ska ringa så jag kan sprina in till stan, eller iaf sätta mig på tåget dit in!

DET LÖSER SIG, DET GÖR DET ALLTID!

Det här har nästan varit en av dom sämsta dagarna sedan jag kom hit, till en börja iaf.
Barnen vaknade på helt fel sida och morgonen var minst sagt kaos. Mitt i allt ska jag skära upp "crowniesarna" till barnens bakesale och det gick som det gick. Jag blänger ut genom fönstret och ser regnet ösa ner, suckar och tar en timmes nap. Vaknar och får ett samtal av min värdmamma och hon utbrister "Malin, I hate to say this to you but..." FAAAN! Att hon kanske inte kan jobba hemmifrån imorrn vilket innebär att jag måste jobba till 8 och kommer därför va inne i stan vid 9 och då är hela det svenska midsommarfirandet över. Inte festen men den kankse jag säga hej då till eftersom jag inte hjälpt dom under dagen. Jag går in på mitt rum och en vet jag inte vem som fäller mest tårar, himlen eller jag själv.
Kommer inte ihåg senast jag grinade.
Man kan tycka att det här inte är en sån stor sak att göra det för, men det är det. Jag har hört om midsommarfirandet här sedan jag kom till Jersey om hur kul det ska vara och sedan när vi precis fått klart att vi kan komma in på festen på kvällen med vart det tydligen för bra! Ledigheten trodde jag skulle vara fixad eftersom jag sagt till en månd i förväg. Sedan kommer barnen hem och vi ska ta oss till borders och köpa lite böcker dom ska ta med sig till camp. I bilen kollar jag över på passagerarsidan och ser att jag fått en mindre hudson river brevid mig. Halva rutan var nervevad och det har spöregat hela dagen, kanonkul!
Idag var det någon som inte ville mig väl.
Men så kom min värdmamma in med ett litet leende på läpparna nyss och sa att hon pratade med hennes chef och att hon kanske måste åka in till city och jobba på kontoret men att hon ska gå hem senast klockan 1. VILKET innebär att jag hinner vara med på allt kul inne i city!


 
Såhär såg det ut i Battery park förra året!

Imorrnbitti ska jag ge mig ut på blomjakt till midsommarkransen, GLAD MIDSOMMAR!

Midsommarplaner

Idag har jag varit en riktig bullmorsa. Jag har skapat 54 muffins och en plåt med "crownies" som är en brownie med chocolate ship cookie på. Alla läkerbitar ska säljas imorrn på barnen bakesale, hoppas det går hem.
Annars har jag spenderat kvällen med Trine och Sara och blondinerna vart blondare och Sara satte saxen i mitt hår. Va?! säger ni, dold frisörtalang säger jag, så fick jag lite finare toppar - thaaanks!

Idag ändrades våra midsommarplaner. Ända sedan jag kom hit har jag hört om midsommardagen i central park samt festen på kvällen. Kruxet har dock varit att det är 21 årsgräns och att le och se lite extra söt i dörren ut fungerar inte riktigt där. Men nu har vi lösningen. Jag, syrran, Sara och Trine ska smita bakvägen och jobba med det svenska teamet. Fixa och pynta festlokalen och dela ut flygblad under dagen när svenskarna dansar små grodorna i battery park. På så sätt kommer vi in på festen som "staff" och får parta med landsmännen. Kvällen kommer bjuda på Adam Tensta, från björn borg, svenska drinkar såsom piggelin och kopparbergs cider och snus för dom som gillar det.
Midsommar blir nog inte så dumt ändå, nu ska jag bara hitta blommor till kransen!

Fredag hela veckan..

..enligt min blogg iaf. Dålig uppdatering nu.
Filmkväll med Trine och Anna i fredags och filmvalet vart slumdog millionaire. Nu har jag äntligen sett den och den förtjänar varje pris den fått, kanon!
På lördagsmorgonen mötte jag och syrran upp kusinerna och spenderade hela dagen med dem. Som avslutning på dagen dansade vi loss på Cain. Kul att ta med dom och visa hur annorlunda klubblivet är här i jämförelse med hemma i Svedala. Vi somnade alla kusinerna tillsammans på deras king size hotellsäng, mysmys. Jag vaknade upp flera gånger på morgonen och var helt övertygad över att någon stod och ryckte i våran dörr. Storkusinen hade vaknat av samma ljud och jag har aldrig kännt mig mer som en flykting och jag får ur mig "ska vi gömma oss?". Jag var helt övertygad över att dom skulle kasta ut mig och syrran för att det inte var vårt rum. Som tur var var något annat rum det utsatta. Som tack bjöd vi kusinerna på picknick i central park i solskenet, Louises lilla studentmottagning.

Igår var jag på ett "water safety" meeting som inte var så mycket att hänga i granen. Summan av kardemumman kom han alltid tillbaks till att man aldrig får lämna kidsen ensamma vid poolen, ganska självklart. Efter vart det fika med Trine och Sara på starbucks och en massa midsommarprat. Jag hoppas min värdmamma kan jobba hemmifrån då så jag kan joina alla midsommarfirande svenskar i battery park. OM jag får ledigt har jag två arbetsdagar kvar denna veckan och fem nästa vecka innan kidsen åker! TJOHOOOO!

Filippa viskade i mitt öra att HBO har entourage säsong 5 på on demand nu så nu ska jag plöja ett avsnitt innan jag somnar. Natti!

SÅ VAR DET FREDAG

Börjar runt 1-2 på fredagar då jag ska skjutsa Tess till Stamford och därför planeras dagen efter den tiden. Nu fick jag precis höra att hennes man hämtar upp henne istället vilket innebär att jag är ledig till 3.40. Började med ett träningspass imorse, tvätta all tvätt innan helgen och presenten till Taylors vän är inhandlad. Tre bonustimmar att fördriva och jag ska börja med att dra med Paris ut på en promenad. Japp, den hunden måste man nästan dra ut. Hon går snäppet bakom en hela vägen bort från huset men när man ändrar riktning springer hon lite lätt framför en. Hon gillar mest att sova den hunden! Sen ska mina tankar hamna hemma på sthlms gator där handlingen i min bok utspelar sig. Syrran tog med sig tre böcker av Denise Rudberg och jag är inne på sista nu, rekommenderas!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, får se om Trine eller Sara dyker upp och gör mig sällskap. Imorrn ska jag och syrran möta upp kusinerna på Grand central klockan 11 och springa runt på manhattan hela dagen. Söndag ser likadan ut!

Ett citat från Saras blogg som verkligen är sant
"Varför är kineser dom som jobbar i skönhetssalonger, mexikanarna dom som fixar gräset och de svarta människorna dom som jobbar på Target?"


SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR...

GRATTIS till min kära kusin Louise som tog studenten idag. Nu är alla kusinerna stora! Hade velat stå där på Jensenskolgården och givit henne en stor kram men man får inte alltid som man vill. Helt utan kram blir hon inte få hon och storkusinen kommer hit på fredag(!) Så på lördag blir det studentmottagning för henne i centralpark som kompensation. wiiiie!
Kärrtorp tog studenten igår och det har börjat komma upp lite bilder på facebook här och var och man kan inget annat än att bli avis på dom. En hel dag av lyckorus, känslor och en massa glädje!


Under bara underbara SP3A

Are we ever gonna see you again?

Igårkväll va jag inne och nattade minsta tjejen då hon frågar "Are we ever gonna see you again?". Jag svarar att såklart kommer jag att hälsa på, kommer varra jättekul att se hur dom små liven utvecklas och blir större. Om inte innan vore det jättekul att komma tillbaka när dom har sin batmitzva den 3 mars 2012, japp dom har redan bokat datumet. Det gäller att planera i förväg, haha.
 Desenaste dagarna har känts konstiga. Det har pratats en massa framtid och jag får frågan vad jag ska göra sen hela tiden. Igår satt även hela familjen och pratade om nästkommande au pair. Familjen har fått en hel del matchningar med nya au pairer men tackat nej till en hel del. Nu har dom hittat en svensk tjej från skåne som verkar bra iaf. Hon har pratat med både min värdmamma och pappa och idag va det min tur. I ca 1,5 timme pratade vi på och frågade varandra saker. Jag försökte ge henne en så rättvis bild som möjligt på hela livet här borta då jag vet att organisationen ibland får det att låta som att man har semester i ett år och hinner se hela landet. Många blir besvikna och åker hem när dom inser att dom behöver jobba fem dar i veckan i 50 veckor och hinna se landet på 2 veckor, lycka till. Nu är jag en väldigt lycklig au pair som har så mycket ledigt som jag har/haft och hinner se en hel del. Men hon verkar som en kanontjej så vi får se hur det blir!

För övrigt har det åskat, regnat och blixtrat som tusan i natt och idag. Ni som känner mig vet att jag inte är så lättväckt men i natt vaknade jag två gånger av bullrandet och idag skakade till och med huset lite. Nu hoppas vi på mer SOL!

MÄKTIGT

I fredags knackade jag, Trine och Sara på ett av alla rummen på Hilton garden hotellet och där inne gömde sig syrran och JONAS. Skitkul att se honom och rakat av sig håret hade han också gjort! Först gjorde vi en snabbvisit på high bar för att sedan åka till hotel rivingtons tak där det ryktades att Drew Berrymore skulle vara samma kväll. Inget bär skådades men en grym utsik och på taket där dom ställt dit en jacuzzi. Vi höll oss dock på det torra, utvändigt, då drinkarna flödade i massor och vi höll oss till dansgolvet istället. Kvällen slutade med att allihop somnade i Jonas säng.
Två timmar efter att vi slocknat gick larmet och vi fick kuta iväg till china town där vi vår buss gick ifrån. Åtta timmar tog det och jag var utan tvekan den som sov mest på hela resan. Förutom då när några kineser och indier insisterade på att sjunga sånger i bussmikrofonen, svårt att sova då. Sedan tyckte dom att vi skulle gå fram och sjunga nationalsången men vi avböjde nog för allas bästa. Fallen var mäktiga och vi åkte med en båt så man får sig en närmare titt och alla såg ut som små blåbär med regnskyddet man fick. Vår grupp var uppdelad på två bussar och därmed olika hotell så vi gav upp vår som var 25 min från fallen mot ett som var 1,5 timme därifrån så vi kunde vara tillsammans. Därför vart det aldrig något Kanadabesök för vår del men vi hade det trevligt på hotellet ändå!
På hemvägen stannade vi till vid USAs största glasmuseum, mamma hade varit i himlen.
Det va två killar med på resan som Sara känner som håller på med en jorden runt resa just nu och sista stoppet är NYC. Fick se deras bilder från alla länder och man vart hur sugen som helst på att göra något liknande. Dom jobbade som tokar i Norge i 5 månader för att sedan kunne resa runt lika länge, inte helt fel!
Snaaaart får jag också resa!

NIAGARA FALLS WEEKEND

Imorrn bitti avgår bussen från china town med destion Niagara fallen. Men först ikväll blir det utgång. Drakenberg som är på besök i stan ska med oss ut ikväll och det lutar åt att vi kommer att hamna på ett rooftop party. Vi får se om vi alla hamnar på Jonas hostel frammåt småtimmarna eller om vi underhåller oss med annat tills bussen kommer klockan 8 imorrnbitti. Isåfall kommer jag nog va den som sover tyngst på bussresan eftersom jag gick upp klockan 6 imorse. Väl där uppe sker det någon form av guidning av fallen och svenskarna ska kladda på blå och gul färg och sjunga "Du gamla du fria" eftersom det är nationaldagen! Sedan är det tänkt att vi ska åka över bron till kanadasidan på kvällen och gå ut där (väldigt lagligt då det är 18 års gräns som hemma)! Vi blir sammanlagt nio tjejer och två killar som tar oss upp dit, kuuul! 




ONE YEAR AGO...

För ett år sedan idag var vi lyckliga studenter.

 


TRÄNINGSFLOW

Jag är inne i ett grymt träningsflow just nu. I måndags när jag kom hem från en powerwalk med Sara på kvällen säger ett av mina barn, men Malin du är ju inte ens tjock! Då förklarar Tess (housekeepern som är här hela dagarna), hon har hållt på hela dagen. Först gick hon en morgonpromenad, så var hon inte nöjd med det utan gick in och gymmade och nu har hon varit ute igen *suck*. Gårdagen såg ungefär likadan ut med en morgonpromenix och en löparrunda. Så idag när jag går in i köket för att äta lunch med shorts och linne och frågar mig och jag ska ut och springa igen som om jag vore galen. Haha, nej jag ska bara äta lunch.
Jag saknar fotbollen!!!


Mer sovtimmar, tack!

Det blir oftast sena kvällar här borta. Antingen hittar man på något med vännerna och kommer hem när man måste (japp, jag måste vara hemma klockan 11 på vardagarna). Annars är det datorn som håller mig vaken. Just nu kollar jag på info om ställen som vi kan tänkas besöka i sommar och sedan på jobb och annat tills när jag landar på svensk mark igen. Jag har sagt att jag inte tänker komma hem innan jag vet vad jag kommer göra hemma för att sitta hemma hos mamma och pappa och glo in i en vägg känns inte så lockande. Detta gör iaf att det blir endel sena nätter och att sedan ta sig upp igen klockan 6 på morgonen är inte det lättaste, men jag har uppenbarligen lyckats so far.
Igår var det en sån dag då jag kände att en nap verkligen kom till sin rätt innan Pernilla kom hit för lite poolhäng. Direkt när jag lagt huvudet på kudden ringer ett okänt amerikanskt numer och jag svarar med "Hello!". På andra sidan luren hör jag direkt att det är unge herr Drakenberg som är på andra sidan. Han besöker vänner i Pittsburg just nu men ska spendera några dagar i NY med och på fredag ska vi iaf träffas och köra en utgång. Kul å träffa ennu en klassis, det börjar bli en hel del nu:
Tove (och Johanes), Karin, Axel, Anders, Linn (Amme & Marie), Iris, nu kommer Jonas, i sommar kommer även Linus (och Linn igen) och Danneboy (och Axel igen). Sen har ju familjen varit här och om två veckor kommer kusinerna.
Det är så kul när ni kommer och hälsar på! :)
Jag vaknade precis och fick lite dåligt samvete när jag upptäckte att min nap varat i 2,5 timme när solen strålar på trädens löv utanför fönstret. Nu ska jag ska lägga mig vid poolen och läsa min bok och forsätta ta det lugnt.
Sånna här dagar mår kroppen bra av.

WEEKEND PICS

Bilder från helgens äventyr.

 
21 årsfest i Mt. Kisco

  
Dopp i poolen och god mat , mm...

 
Middag i trädgården tillhörande detta mysiga hus- flying pig

 
Hemmafest i ett mansionstort hus i pound ridge


Vi gick förbi Abercrombie & Fitch och hittade denna snygging. Vi vart även erbjudna jobb i samma butik, inte helt fel.

 
Resterande dag spenderades i central park


Love Love Love

HOUSE PARTY WEEKEND

En fest blev tillslut två! Den första var belägen i en lokal i Mt. Kisco med liveband och en massa amerikanska kids. Det var en födelsedagsfest för en kille och en tjej som fyllt den stora åldern 21 och slog ihop till en stor fest med ca 150 gäster. På parkeringen satt ungdomarna flockade vid bilarna och socialiserade. Det vart inte många danssteg från varken mig, Trine eller Sara. Istället hamnade vid ute på terassen i en landskamp och predikade om vårt underbara avlånga land hemma i Europa. Jag och Trine tyckte att det var dags att Amerikanerna får veta att det faktist finns andra länder i världen och att dom inte alltid är störst bäst och vakrast. Det pratades allt från politik till fashion och det hela slutade med att killarna fick slut på argument och lämnade bordet och vi satt kvar som segrare. Heja Sverige!

Vi vaknade upp alla tre i Saras säng hemma i Chappaqua. Men när solen strålade och värmen var behaglig åkte vi och köpte en massa frukt och spenderade dagen vid vår pool istället. Vid lunchtid hade syrran korsat manhattan och tagit sig upp till mig.
Nya bekantskaper från kvällen innan genererade i ännu en fest på lördagen. Vi fyra gjorde oss i ordning och åkte till den mysiga restaurangen flying pig för att få i oss lite näring. Sedan begav vi oss norr ut till Pound Ridge där vi hämtade upp Cecilia innan vi hittade partyhuset. Jag vet inte ens om hus är rätt ord, mansion passar nog bättre. Det var som taget ur mtv:s cribs och vi slutade aldrig hitta nya rum och gömställen. Dom röda plastmuggarna var på plats men trots dom såg det till en början ut som ett rejält bottennapp men det visade sig att vi bara var väldigt tidiga. Kvällen artade sig bra och folket strömmade in. Vi  fick lära oss den amerikanska leken beer pong, gitarrspel och allsång, dansa till amerikansk musik och avsluta kvällen på husets tak och titta på stjärnorna. På morgonen när det var ljust såg man husets riktiga former och vi började räkna på hur många au pairlöner det skulle gå åt för att köpa byggnaden som är på marknaden just nu för ca tre miljoner dollar. Vi måste spara i år...suck!

Idag har vi spenderat dagen i central park och jag har sprungit in i en hel del välkända ansikten av en slump och NYC har aldrig känts mindre. Ett av ansikterna var en tjej jag träffade på den amerikanska ambassaden när jag var där i augusti. Av någon anledning har jag och Petra inte setts på amerikansk mark men gick idag in i varandra på fifth avenue och sen var hon med oss när vi utforskade ännu lite mer av central park har att erbjuda.




Idag är det mors dag hemma i Sverige, grattis mami!
Mina föräldrar där hemma har hållt ihop i 25 år och det skulle firas med champange på landet nu i helgen, ni är bäst!

RSS 2.0